El CRAE Mataró rep la visita de la regidora Isabel Martínez

El CRAE Mataró rep la visita de la regidora Isabel Martínez

La responsable de Benestar Social, Convivència i Política Social d’Habitatge del consistori mataroní va assistir al Centre Residencial d’Acció Educativa del CFP

19388417_10158873082170634_3630747331570242853_o

Isabel Martínez, Regidora de Benestar Social, Convivència i Política Social d’Habitatge de l’Ajuntament de Mataró, va venir a conèixer el passat 19 de juliol el Centre Residencial d’Acció Educativa del Centre de Formació i Prevenció. La regidora va visitar les instal·lacions de l’equipament de l’entitat i després va mantenir una reunió amb els treballadors del centre i el director del CFP Jaume Clupés.

La regidora va destacar durant la seva visita la qualitat de l’espai i la bona organització del CRAE, que avui dia està acollint a 20 nens i nenes menors de 14 anys. Isabel Martínez també va parlar una bona estona amb els responsables del CRAE sobre la situació dels locals socials de la ciutat i de la necessitat de trobar noves vies per a poder satisfer la demanda de les nombroses associacions mataronines que reclamen aquests emplaçaments per a desenvolupar la seva feina.

Tot i això, la regidora va explicar als presents que actualment és difícil aconseguir tots els equipaments que es necessiten, tot i que des de la seva regidoria s’està treballant fermament en canviar aquesta situació.